Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 347 000 Kč

  • 1 884 Kč za m²
  • Původní cena 2 847 000,- Kč.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

10 299 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Plocha celková 1 246 m²
ID nemovitosti 372
Plocha užitná 1 246 m²
Datum vložení 22. září 2023

Popis nemovitosti

Toužíte si splnit sen o bydlení ve vlastním domě, ale nedaří se Vám najít ten správný stavební pozemek? Nebo v dnešní komplikované době vnímáte investici do pozemku jako ideální východisko a obranu před stále rostoucí inflací? Tak tento pozemek v obci Droužetice pro vás bude tou správnou volbou a navíc, s ohledem na fakt, že se zde nachází i zděná chata o zastavěné ploše 26 m2 bude toto místo ideálním řešením jak si po náročném pracovním týdnu dopřát zasloužený relax.

Oplocený pozemek o celkové výměře 1246 m2 se nachází v katastrálním území obce Droužetice, pouze tři minuty jízdy autem od Strakonic a zdejší okolí je jako stvořené pro procházky, pěší výlety i cykloturistiku. Kromě jezírka, vzrostlých ovocných stromů a okrasných dřevin se na pozemku nachází i studna, je zde zavedena elektřina a podsklepená chata je navíc vybavena kamny na tuhá paliva takže je možné její využití i v chladných měsících.

Dle platné územně plánovací informace je tento pozemek zahrnut do ,,plochy smíšené obytné, se zastavitelností až 40% a je zde povolena výstavba objektu se sedlovou střechou do 2 nadzemních podlaží včetně podkroví. Vizualizace ve videoprohlídce pro vás může být skvělou inspirací jak by váš budoucí dům mohl vypadat.

Zaujala vás nabídka? Nebo chcete znát další detaily a doplňující informace?Tak mi zavolejte a já se na vás budu těšit na prohlídce. Mějte se fajn.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. František Mach
Ing. František Mach
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. František Mach
Ing. František Mach
zobrazit telefon