Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 270 000 Kč

  • 844 Kč za m²

40 676 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Datum vložení před 10 dny
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 239

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej stavebních pozemků v krásné šumavské přírodě v obci Uhřice nedaleko Vlachova Březí. Jedná se o soubor dvou pozemků, kde je možná výstavba rodinných domů. Možnost dokoupení pozemku o velikosti 5130 m2 vedený jako neplodná půda (les), který je ale mimo obec.
První pozemek je ucelená plocha o výměře 7779 m2 s nádherným výhledem do protějších kopců. Přístupová komunikace ho obchází po celé jeho delší straně, dle ÚP je min. plocha pozemku 1500 m2, lze tedy rozdělit na 3 stavební parcely. Zastavitelnost je 20% z plochy pozemku. Tento malebný pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pokojné místo k životu. S výhledem na okolní krajinu a s možností vybudování vlastního domu podle svých představ, kde si můžete užívat soukromí.
Druhá část pozemků je přímo v obci, zastavitelná je jen část pozemku cca. 2250 m2, zbylá plocha 950 m2 je k využití jako zahrada, nebo pastvina. Přístup je po obecní komunikaci, částečně lesem.
Veškerá vybavenost v obci Vlachovo Březí (4,5 km), pošta, knihovna, škola, školka, knihovna, obchod, restaurace, koupaliště a přírodní amfiteátr.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right