Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 270 000 Kč

  • 844 Kč za m²
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Lenka Havlová

40 676 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Datum vložení před 11 dny
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 239

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej stavebních pozemků v krásné šumavské přírodě v obci Uhřice nedaleko Vlachova Březí. Jedná se o soubor dvou pozemků, kde je možná výstavba rodinných domů. Možnost dokoupení pozemku o velikosti 5130 m2 vedený jako neplodná půda (les), který je ale mimo obec.
První pozemek je ucelená plocha o výměře 7779 m2 s nádherným výhledem do protějších kopců. Přístupová komunikace ho obchází po celé jeho delší straně, dle ÚP je min. plocha pozemku 1500 m2, lze tedy rozdělit na 3 stavební parcely. Zastavitelnost je 20% z plochy pozemku. Tento malebný pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pokojné místo k životu. S výhledem na okolní krajinu a s možností vybudování vlastního domu podle svých představ, kde si můžete užívat soukromí.
Druhá část pozemků je přímo v obci, zastavitelná je jen část pozemku cca. 2250 m2, zbylá plocha 950 m2 je k využití jako zahrada, nebo pastvina. Přístup je po obecní komunikaci, částečně lesem.
Veškerá vybavenost v obci Vlachovo Březí (4,5 km), pošta, knihovna, škola, školka, knihovna, obchod, restaurace, koupaliště a přírodní amfiteátr.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right