Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Parkování Vlastní parkovací stání
ID nemovitosti 166
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Sporák
Příjezdy Asfalt
Datum vložení před 10 dny
Plocha obytná 115 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Plyn
Vytápění podrobnosti Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 115 m²

Popis nemovitosti

Přinášíme vám novinku v podobě moderní úsporné novostavby, která byla velmi pečlivě a důmyslně projektována a vystavěna v podobě domu, který je rozdělen na tři bytové jednotky s jednotlivými zahradami a parkovacími místi v podobě podílů na společných částech. Uspořádání bytů je 4 kk + menší pracovna (šatna) a technická místnost s celkovou podlahovou plochou 115 m2. Obytné místnosti včetně větší zahrady jsou orientovány na jih a objekt je tak velmi dobře prosluněn. To oceníte jak v rámci provozních nákladů, tak při pití kávy na příjemném prvním jarním slunci. V prvním nadzemním podlaží se nachází prostorná předsíň s vestavnou šatní skříní, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven praktickou spíží a technická místnost s přístupem na zadní část pozemku. V podkroví jsou umístěny tři ložnice, pracovna (šatna), koupelna s vanou a samostatná toaleta. Na chodbě jsou rovněž vestavěné úložné prostory.
Byt má svoji předzahrádku s příjemnou terasou a parkovacím stáním. Další parkovací stání je umístěno na společné - příjezdové části pozemku.
Konstrukční a technické řešení: Konstrukční systém je zděný z keramických bloků s kontaktním zateplovacím systémem. Stropní Kce je z prefabrikovaných předepnutých dutinových panelů. Tepelná ztráta bytu nepřesahuje 5 kW, byt je vytápěn plynovým kondenzačními kotlem s ohřevem TUV - zásobník 120 l. Přenos tepla zajišťuje v 1.NP podlahové vytápění a v podkroví otopná tělesa. Sekundárním zdrojem mohou být krbová kamna nebo krbová vložka, protože objekt má připravenou spalinovou cestu na tuhá paliva. Okna byla použita trojskla, 30 cm šíře keramické cihly, na ní 18 cm zateplení, stejně tak, je izolovaná i podlaha.
Při samotné stavbě i při zařizování bytu byly použity kvalitní materiály značek: Weinerberger Porotherm, Ceresit, Buderus, Geberit, Floor forever, Rako, Sepos aj.
Byt je výbornou alternativou pro klienty, kteří hledají moderní, úsporné, vkusné a praktické bydlení s možností vlastní zeleně, avšak v takové míře, aby měli stále dostatek času na svoji rodinu či koníčky.
Jedná se o velmi vydařený projekt na žádané adrese s perfektní dostupností do města, avšak s klidem, který obec včelná jednoznačně nabízí. Pro více informací, kontaktujte makléře nabídky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right